ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΔΕΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ επισκέφτηκε δημοσιοϋπαλληλικούς χώρους της Τρίπολης

Τρίπολη 28/1/2010

Έν όψει της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 10-02-2010, κλιμάκιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ απαρτιζόμενο από τον Αντιπρόεδρο Βρεττάκο Ηλία, το μέλος της Ε.Ε. Δόλγυρα Ηλία, το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ Κάτσιο Δημήτρη, μαζί με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Νομαρχιακού Τμήματος Γιώργο Μπέζο και Ζαφειρόπουλο Χαράλαμπο επισκέφθηκαν την Τετάρτη 27-1-2010 μια σειρά εργασιακών χώρων δημοσίων υπηρεσιών στην πόλη της Τρίπολης.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το 11ο και 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, όπου και συναντήθηκαν με τους συναδέλφους τους δασκάλους συζητώντας μαζί τους το διεκδικητικό πλαίσιο της επικείμενης 24ωρης πανελλαδικής απεργίας.

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν την Νομαρχία Αρκαδίας και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου είχαν μια πολύ ουσιαστική συζήτηση με τους εργαζόμενους, καταγράφοντας τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του κλιμακίου, ήταν ο εργασιακός χώρος των φυλακών. Στην συνάντηση με τους εργαζόμενους στο χώρο αυτό, αναδείχθηκε από την πλευρά τους για ακόμα μια φορά η άμεση ανάγκη ίδρυσης (μετεγκατάστασης) νέου σωφρονιστικού καταστήματος, μιας και οι συνθήκες εργασίας από άποψη κτιριακών υποδομών σε συνάρτηση με τον βαθμό επικινδυνότητας του αντικειμένου είναι πλέον απαράδεκτες.

Επιστροφή