ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΔΕΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πανελλαδική Στάση Εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Τρίπολη 13/7/2010

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις αντιασφαλιστικές επιλογές της Κυβέρνησης που κατεδαφίζουν την Κοινωνική Ασφάλιση, μειώνουν τις συντάξεις, καταργούν την 13η και 14η σύνταξη, διαλύουν τα Επικουρικά Ταμεία, αυξάνουν τα χρόνια εργασίας και τα όρια ηλικίας.

Σήμερα Τρίτη 13 Ιουλίου 2010 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, με απόφαση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., καταλήψεις των Δημαρχείων, καθώς και με αποφάσεις των αντίστοιχων Ομοσπονδιών, στάσεις εργασίας των εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υπουργείου Εσωτερικών.

Για αύριο Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010 έχουν προγραμματιστεί καταλήψεις από την Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π.:
α. Ώρα 07.30-9.00.π.μ.: Συμβολική κατάληψη των υπηρεσιών του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Ε.Α.Δ.Υ.), Όθωνος 10 -Σύνταγμα και
β. Ώρα 12.00-13.00 μ.μ.: Συμβολική κατάληψη των υπηρεσιών του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Ιδιωτικού Τομέα (Τ.Ε.Α.Ι.Τ.-Τ.Ε.Α.Υ.Ε.Κ.), Ευαγγελιστρίας 5 -Καλλιθέα.

Την ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική Στάση Εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από τις 11.00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και διάβημα διαμαρτυρίας στις 12.00 το μεσημέρι έξω από τη Βουλή.

Ο αγώνας ενάντια τις αντιασφαλιστικές επιλογές θα είναι διαρκείας.
Καλούμε τους εργαζόμενους να στηρίξουν τις παραπάνω κινητοποιήσεις και να πάρουν μαζικά μέρος στο διάβημα διαμαρτυρίας.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Επιστροφή