ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΔΕΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συγκέντρωση - Συλλαλητήριο στο Εργατικό Κέντρο

Τρίπολη 22/3/2011

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συγκέντρωση - Συλλαλητήριο
Τρίτη 22 Μαρτίου 2011 στις 6:30 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέες και νέοι

Οι εξελίξεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης με το νεοφιλελεύθερο Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας, τη σκληρή λιτότητα και τον περιορισμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων που προωθούνται προς όφελος του κεφαλαίου και των τραπεζιτών, αποτελούν νέα επίθεση στους εργαζόμενους και τους λαούς της Ευρώπης.

Στα πλαίσια του αντιλαϊκού μνημονίου της Κυβέρνησης και της Τρόικα, οι εργαζόμενοι βιώνουν την πιο ακραία νεοφιλελεύθερη επίθεση σε βάρος των δικαιωμάτων τους, οι εξελίξεις αυτές αλλά και τα πρόσθετα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση, όπως το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, θα οδηγήσουν στην παραπέρα υποβάθμιση των εργαζομένων, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση της κοινωνίας.

Το νεοφιλελεύθερο Σύμφωνο ανταγωνιστικότητας ή Σύμφωνο «για το Ευρώ», υπηρετεί και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Βιομηχάνων και των τραπεζιτών.

Καταδικάζει σε αιώνια λιτότητα όλους τους λαούς της Ευρώπης, αυξάνει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, διαλύει ακόμα περισσότερο τις εργασιακές σχέσεις και παραχωρεί ακόμα πιο ευνοϊκή φορολογία στις δυνάμεις του κεφαλαίου. Επίσης, επιβαρύνει με νέους και επαχθείς όρους τη χώρα και το λαό μας.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
Στις Αντεργατικές πολιτικές Κυβέρνησης - Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ.
Να καταργήσουμε το μνημόνιο και τις πολιτικές του.

ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζομένους και τους πολίτες του Νομού μας που σηκώνουν στην πλάτη τους τα βάρη της κρίσης να πάρουν μέρος στην Συγκέντρωση - Συλλαλητήριο που διοργανώνουν το Ε.Κ.Αρκαδίας και η ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 22 Μαρτίου στις 6:30 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο.

Όλοι στην Συγκέντρωση στην Τρίπολη στο Εργατικό Κέντρο την Τρίτη 22 Μαρτίου στις 6:30 το βράδυ και στην πορεία - διαδήλωση.

Τα Δ.Σ Ε.Κ.Αρκαδίας - ΑΔΕΔΥ

 

Επιστροφή