ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΔΕΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη 28 Ιουνίου, 10:30 π.μ., στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου

Τρίπολη 27/6/2011

Τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και τα μέτρα λιτότητας που διαδέχονται το ένα το άλλο, οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Με την επικείμενη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, προβλέπονται και νέες περικοπές εισοδημάτων, μέσα από την αναστολή της μισθολογικής εξέλιξης, την αύξηση των κρατήσεων για την ανεργία, την αύξηση των έμμεσων και άμεσων φόρων, την μείωση του αφορολόγητου, την περικοπή του εφάπαξ, και την μείωση των επικουρικών συντάξεων.

Οι εργαζόμενοι με τους αγώνες μας μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική.

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας, και το Εργατικό Κέντρο, καλούν όλους τους εργαζόμενους, στην κεντρική πλατεία (Αγ.Βασιλείου), την Τρίτη 28/6/2011 και ώρα 10:30πμ ώστε με την παρουσία τους να δώσουν δυναμική απάντηση στη νέα καταιγίδα αντιλαϊκών μέτρων, περικοπών, αυξησης των φόρων, ιδιωτικόποιήσεων, απολύσεων και περιορισμού ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Την Τετάρτη 29/6/2011, και ώρα 8:00πμ από το Εργατικό Κέντρο θα υπάρχουν λεωφορεία προκειμένου να πάνε όσοι θέλουν στην ΑΘΗΝΑ, για να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν εκεί.

Για το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας

Επιστροφή