ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΔΕΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

9/12/2007 - Η νέα Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας

Την Κυριακή 9/12/07 και ώρα 5.μμ πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση της νέας 9μελούς Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας με μοναδικό θέμα συζήτησης τη συγκρότησή της σε σώμα ύστερα από τις πρόσφατες εκλογές της 5/12/07 και σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του Ν.Τ άρθρο 8 παρ. 3.

Ύστερα από πρόταση της πλειοψηφούσας παράταξης της ΠΑΣΚ που έγινε ομόφωνα αποδεκτή, η σύνθεση του νέου οργάνου έχει διαπαραταξιακό χαρακτήρα επιβεβαιώνοντας έτσι το κλίμα συναίνεσης, ενότητας και ομοψυχίας που χαρακτηρίζει το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας.

Από όλα τα μέλη επισημάνθηκε ότι ο κύριος άξονας δράσης του Ν.Τ αποτελεί η περιφρούρηση και η προάσπιση των δικαιωμάτων των δημοσίων υπαλλήλων επιδιώκοντας έτσι το Ν.Τ να αποτελέσει το πόλο συσπείρωσης και ενότητας όλων των Δ.Υ του νομού με σκοπό την λύση χρόνιων προβλημάτων που τους απασχολούν.

Η σύνθεση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας σε κλίμα απόλυτης ομοφωνίας έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπέζος Γιώργος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Mαρκόπουλος Κων/νος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ζαφειρόπουλος Χαράλαμπος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ: Mαρινόπουλος Βασίλειος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ: Κρατημένος Γιάννης
ΜΕΛΟΣ: Παναγοπούλου Γιάννα
ΜΕΛΟΣ: Κατσαρός Δημήτρης
ΜΕΛΟΣ: Σκριμιζέας Γιώργος
ΜΕΛΟΣ: Κοσκινάς Σώστης

Επιστροφή