ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΔΕΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Για το νέο κτίριο του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ

ΤΡΙΠΟΛΗ 10/01/2007

Έν όψει της αυριανής έναρξης των μαθημάτων του 1ου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο «Οργάνωση και Διοίκηση των Δημοσίων Επιχειρήσεων & Οργανισμών» που απευθύνεται αποκλειστικά σε Δημοσίους Υπαλλήλους με έδρα την Τρίπολη, το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας εκφράζει την βαθιά ικανοποίησή του.

Η σύναψη προγραμματικής συμφωνίας που υπογράφηκε πριν από 2 χρόνια, από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την ΑΔΕΔΥ και το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης και προέβλεπε την οργάνωση και λειτουργία του παραπάνω ΠΜΣ αποκτά πια και πρακτικό περιεχόμενο.

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία στην οποία συνέβαλε ουσιαστικά η ΑΔΕΔΥ επιδιώκοντας αυτό ΠΜΣ να αποτελέσει τομή στην εκπαίδευση και στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων των Δημοσίων Υπαλλήλων. Στόχος και φιλοδοξία της, είναι μέσα από την παρακολούθηση του ΠΜΣ να εφοδιάσει τους σπουδαστές δημοσίους υπαλλήλους με σύγχρονες και εξειδικευμένες γνώσεις της επιστήμης οργάνωσης και διοίκησης (management) και να συμβάλει, στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της αποτελεσματικότητας των δημοσίων υπηρεσιών. Το γεγονός ότι η Τρίπολη και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα αποτελεί την έδρα του 1ου μεταπτυχιακού προγράμματος για δημοσίους υπαλλήλους σε αυτή την κατεύθυνση πανελλαδικά, ως Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας μας κάνει να νοιώθουμε ιδιαίτερα ευτυχείς και ικανοποιημένο.

Επίσης η υλοποίηση του παραπάνω ΠΜΣ αποτελεί μια ακόμη απόδειξη και μια πολύ καθαρή απάντηση για το πως το Δημοσιοϋπαλληλικό Συνδικαλιστικό Κίνημα αντιλαμβάνεται και εννοεί την αναβαθμισμένη Δημόσια Δωρεάν Παιδεία και την ανταγωνιστική, ποιοτική και αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστροφή