ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΔΕΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

6/3/2008 - Συνάντηση με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Στο πλαίσιο της τακτικής και ουσιαστικής επικοινωνίας και αλληλοενημέρωσης που έχει το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας με τα Α' θμια Σωματεία-Μέλη του, σήμερα Πέμπτη 6-3-08 μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΑΔΕΔΥ επισκέφθηκαν το χώρο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και είχαν συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων.

Πραγματοποιήθηκε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση εστιάζοντας το ενδιαφέρον της, στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Η έλλειψη προσωπικού, οι αρκετές αιτήσεις συνταξιοδότησης και αποχώρησης του ανθρώπινου δυναμικού, οι συνθήκες εργασίας που επικρατούν λόγω των εργασιών που εκτελούνται, η μείωση των κρεβατιών κατά 41, έχουν σαν συνέπεια μειώνουν το επίπεδο ποιότητας παροχής υπηρεσιών και ταυτόχρονα να καθιστά το έργο του ιατρικού, παραιτρικού και νοσηλευτικού προσωπικού δύσκολο, επίπονο και προβληματικό.

Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας Γιώργος Μπέζος κατά την διάρκεια της συνάντησης τόνισε:
«Για το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας, που αποτελεί το β' θμιο συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων σε επίπεδο νομού, η πραγματική και ουσιαστική αναβάθμιση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου σε Περιφερειακό με ότι αυτό συνεπάγεται από άποψη υλικοτεχνικών υποδομών, ανθρώπινου δυναμικού και κάλυψης ιατρικών ειδικοτήτων αποτελεί κυρίαρχο, κεντρικό διεκδικητικό μας αίτημα.

Ο δημόσιος χαρακτήρας της Υγείας αποτελεί κατάκτηση του Ελληνικού λαού και η αναβάθμισή της ο διαρκής και πρωτεύον στόχος μας».

Στην συνάντηση παραβρέθησαν τα μέλη της Ε.Γ της ΑΔΕΔΥ και του Σωματείου Μαρινόπουλος Βασίλειος, Ζαφειρόπουλος Χαραλάμπος, Παναγοπούλου Γιάννα, Σαραντοπούλου Αδαμαντία, Μαυροειδοπούλου Σούλα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστροφή