ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΔΕΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας με το πρόεδρο του Κοινωνικού Πολύκεντρου

ΤΡΙΠΟΛΗ 19/3/2008

Το χώρο των γραφείων του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19-3-08 ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Πολύκεντρου της ΑΔΕΔΥ κος Θεόδωρος Χρονόπουλος όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας και εκπροσώπους των Α' θμίων Σωματείων-Μελών.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για το ρόλο και την δράση του Κοινωνικού Πολύκεντρου σε πανελλαδική κλίμακα, για το χρονοδιάγραμμα αυτών των δράσεων και κυρίως για την συμβολή του στο θέμα της επιμόρφωσης των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο αυτό ο κος Χρονόπουλος ανακοίνωσε την υλοποίηση τέτοιων προγραμμάτων και στη πόλη της Τρίπολης ξεκινώντας αρχές του Απρίλη με το πρόγραμμα που φέρει το τίτλο: «Εισαγωγή στις εφαρμογές των νέων τεχνολογιών στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών εργαλείων».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και οι αιτήσεις υποβάλλονται ταχυδρομικά έως την Πέμπτη 27-3-08, στην διεύθυνση:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ
Διοσκούρων 4 & Πολυγνώτου-ΑΘΗΝΑ Τ.Κ 10555

Οι δημόσιοι υπάλληλοι που θα παρακολουθήσουν το παραπάνω πρόγραμμα λαμβάνουν πιστοποιητικό επιμόρφωσης.
Κλείνοντας την εισήγησή του, ο κος Χρονόπουλος ευχαρίστησε το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας για την καλή συνεργασία που έχει μαζί του εκφράζοντας την πεποίθηση ότι από κοινού στο κοντινό μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστροφή