ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΔΕΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τεταμένο το κλίμα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Τρίπολη 15/10/2008

Έν όψει της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ από κοινού με την ΓΣΕΕ για την Τρίτη 21-10-08, κλιμάκιο της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΑΔΕΔΥ απαρτιζόμενο από τον Γενικό Γραμματέα Ηλία Ηλιόπουλο και τους Χρήστο Σουλελέ, Γιώργο Μπέζο και Χαράλαμπο Ζαφειρόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα Τετάρτη μια σειρά εργασιακών χώρων δημοσίων υπηρεσιών στην πόλη της Τρίπολης.

Συγκεκριμένα συναντήθηκαν με τους υπαλλήλους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, του Ψυχιατρικού και του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και το περιφερειακό υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Τρίπολης, έχοντας την ευκαιρία να ενημερώσουν για το διεκδικητικό πλαίσιο της απεργίας, αλλά ταυτόχρονα να ακούσουν και να καταγράψουν από τους υπαλλήλους τα ειδικότερα προβλήματα του κάθε χώρου χωριστά.

Στο πλαίσιο αυτό της αλληλοενημέρωσης, το κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ διαπίστωσε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας, ιδιαίτερα στο χώρο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, καταδικάζοντας δημόσια την αυταρχική συμπεριφορά της Διοίκησης απέναντι στο υπαλληλικό προσωπικό και την μη διάθεση καλής και δημιουργικής συνεργασίας που επιδεικνύει.

Με τέτοιες είδους μεσαιωνικές λογικές και συμπεριφορές όχι μόνο δεν λύνονται τα προβλήματα αλλά μας επιστρέφουν χρόνια πίσω και μας επαναφέρουν στη μνήμη εποχές που η ίδια η κοινωνία και η ζωή έχει καταδικάσει δια παντός και έχει τοποθετήσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Η υγεία αποτελεί ύψιστο αγαθό και ο χώρος της πολύ ευαίσθητος για να κυριαρχούν τέτοιου είδους λογικές από αυτούς που την υπηρετούν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστροφή