ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΔΕΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επιστολή της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας σε όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους Αρκαδίας

Τρίπολη 1/2/2009

Αγαπητοί μας Συνάδελφοι,

Πριν από λίγες ημέρες, οι δημόσιοι υπάλληλοι Αρκαδίας, μέσω του β' θμιου συνδικαλιστικού τους οργάνου, την ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας, σημείωσαν μια μεγάλη και σημαντική επιτυχία.

Δια στόματος Γενικού Γραμματέα Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης κου Γ. Βούτσινου ανακοινώθηκε στην εκδήλωση του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας, την Πέμπτη 29/1/09, ότι σε κάθε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα επιμόρφωσης του ΕΚΔΑΑ, στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό, θα υπάρχει Αρκαδική Δημοσιοϋπαλληλική συμμετοχή. Πρόκειται για προγράμματα-σεμινάρια επιμόρφωσης που στην πλειοψηφία τους υλοποιούνται στο εξωτερικό-Ευρώπη, σε αντίστοιχες δομές του ΕΚΔΑΑ με τις οποίες έχουν υπογραφεί μνημόνια συνεργασίας. Ως αντικείμενο επιμόρφωσης, έχουν βασικά θέματα λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε, Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση σε τοπικό-εθνικό & περιφερειακό επίπεδο, επιτελική συνεργασία με την Πολιτική Ηγεσία, διαχείριση αστικών δημοσίων υπηρεσιών, κ.λ.π.

Ταυτόχρονα πρόκειται για προγράμματα με ιδιαίτερη αξία που παρουσιάζουν γενικότερα, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από δημοσίους υπαλλήλους σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η παραπάνω εξέλιξη αποτελεί μια συλλογική επιτυχία των δημοσίων υπαλλήλων του νομού Αρκαδίας και αποδεικνύει ότι όταν θέτουμε στόχους και τους διεκδικούμε ενωτικά & συντονισμένα είμαστε σε θέση να τους επιτυγχάνουμε.

Για την διοίκηση της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας, η επιμόρφωση των δημοσίων υπαλλήλων από την πρώτη στιγμή αποτελεί κυρίαρχο διεκδικητικό στόχο και για αυτόν εργάζεται καθημερινά.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι για τα παραπάνω προγράμματα δημόσιοι υπάλληλοι του νομού Αρκαδίας, να υποβάλλουν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μαζί με το βιογραφικό τους. Tο χρονικό διάστημα υποβολής των παραπάνω δικαιολογητικών ορίζεται από 2/2/09 έως 28/2/09.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι η εξής: info@adedyarkadias.gr

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το σχέδιο αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επιστροφή