ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΔΕΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός των Δημοσίων Υπαλλήλων Αρκαδίας

Τρίπολη 3/3/2009

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 1η φορά ο εορταστικός αποκριάτικος χορός των δημοσίων υπαλλήλων Αρκαδίας. Οι δημόσιοι υπάλληλοι Αρκαδίας από διάφορες υπηρεσίες με εκφραστή και οργανωτή τους την διοίκηση του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και για πρώτη φορά φέτος διασκέδασαν ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ χορεύοντας και ξεφαντώνοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετή θεσμικοί εκπρόσωποι της πόλης και του νομού μας, όπως ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Λυκουρέντζος Ανδρέας, η Αντινομάρχης Αρκαδίας Κοκκινάκου Κωνσταντίνα, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Χαλκιάς Ηλίας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Τζιούμης Κώστας, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Παυλής Δημήτρης & Λουκάς Δημήτρης, ο Δήμαρχος Κορυθίου Καρλής Γιώργος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Σμυρνιώτης Γιάννης, οι πολιτευτές Γιαννόπουλος Γιάννης και Βαλασσόπουλος οι πρώην πρόεδροι του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ζαραβίνος Βασίλης και Κόλλιας Αργύρης καθώς και νυν Πρόεδροι και μέλη των διοικήσεων των Α θμίων σωματείων-μελών.

Στο σύντομο χαιρετισμό τους οι Λυκουρέντζος Ανδρέας, Κοκκινάκου Κωνσταντίνα και Χαλκιάς Ηλίας επαίνεσαν τις πολυποίκιλες πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η διοίκηση της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας ενθαρρύνοντας τους να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο.

Χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Λυκουρέντζος Ανδρέας δήλωσε: « Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα μέλη της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας. Είναι πια κοινά αποδεκτό, ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι Αρκαδίας, μέσα από μια σειρά αξιόλογων δράσεων και πρωτοβουλιών έχουν καταφέρει να πρωταγωνιστούν δημιουργικά στην τοπική Αρκαδική μας κοινωνία. Τα προβλήματα κάθε κλάδου μπορούν να βρουν την λύση τους μόνο μέσα από την συντονισμένη του δράση. Και εδώ στην Αρκαδία οι δημόσιοι υπάλληλοι το έχουν καταφέρει. Τους εύχομαι ειλικρινά να συνεχίσουν έτσι και στο μέλλον».

Ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας Γιώργος Μπέζος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε:
« Φέτος για 1η φορά οι δημόσιοι υπάλληλοι της Αρκαδίας, γιορτάζουν τις Απόκριες ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ. Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε και που στόχο έχουν την ενίσχυση της δημοσιοϋπαλληλικής μας συνοχής . Επιθυμούμε αυτή η όμορφη εκδήλωση να γίνει θεσμός για τους δημοσίους υπαλλήλους του νομού».

Επιστροφή