ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΔΕΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

30/4/2007 - Kοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησε η Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας και οι πρόεδροι των Α΄θμίων Σωματείων - Μελών του εν όψη της εργατικής πρωτομαγιάς

ΤΡΙΠΟΛΗ 30/4/2007

Έν όψει του εορτασμού της φετινής εργατικής Πρωτομαγιάς τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας μαζί με τους Προέδρους των Πρωτοβάθμιων Σωματείων-Μελών του, παραχώρησαν σήμερα κοινή συνέντευξη τύπου, θέτοντας δημόσια για ακόμα μια φορά, το διεκδικητικό δημοσιοϋπαλληλικό πλαίσιο και σχολιάζοντας ταυτόχρονα θέματα της επικαιρότητας που έχουν προκύψει και που σχετίζονται άμεσα με τους δημοσίους υπαλλήλους.

Ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας Γιώργος Μπέζος, αφού αναφέρθηκε στην ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς ως ημέρα τιμής - μνήμης και αγώνων για μια κοινωνία ελευθερίας, δικαιοσύνης και ισότητας, έθεσε στην συνέχεια τους βασικούς άξονες του διεκδικητικού πλαισίου των δημοσίων υπαλλήλων κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο μεγάλο σκάνδαλο που έχει προκύψει στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων δια μέσου των δομημένων ομολόγων.

Χαρακτηριστικά τόνισε:
«Τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων για μας είναι ΙΕΡΑ, είναι το ΜΕΛΛΟΝ & Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΑΣ. Με τα χρήματα αυτά δεν έχει το δικαίωμα να παίζει κανείς & κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποθηκεύει και να ακυρώνει την συνταξιοδοτική μας προοπτική. Το πανεργατικό αίτημα όπως εκφράζεται σήμερα είναι η άμεση επιστροφή των χρημάτων στα Ταμεία και η απόδοση όλων των πόρων που τους αναλογούν. Για μας τα Ταμεία, η Δουλειά μας και η ΖΩΗ μας είναι αδιαπραγμάτευτα».

Το λόγο επίσης πήραν ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Γιώργος Σκριμιζέας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Παναγιώτης Μποζίκας και ο Πρόεδρος των εργαζομένων στους ΟΤΑ Αρκαδίας Ζαφειρόπουλος Χαράλαμπος, όπου και αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κλάδοι τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστροφή